DA LI ĆE IM VLAHOVIĆ TO DOPUSTITI? Napoli spremio VRHUNSKO PONIŽENJE Juventusu - jug Italije u TRANSU!

Autor:

Sport

21.03.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider šampionata Italije trku učinio nezanimljivom, pa postavio novi cilj.

DA LI ĆE IM VLAHOVIĆ TO DOPUSTITI? Napoli spremio VRHUNSKO PONIŽENJE Juventusu - jug Italije u TRANSU!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Napolija igraju sezonu iz snova, ubedljivi su lideri Serije A i na korak su od podviga da obraduju svoje tifoze titulom prvaka Italije. Prema pisanju medija na Apeninima, Napolitanci su skovali "pakleni plan" i žele da proslave Skudeto na terenu ljutog rivala, Juventusa.

Derbi na Alijanc areni zakazan je za 23. april, a ako Napoli uspe da već tada overi pehar, to će označiti preseda na "čizmi". Naime, niko nikada nije uspeo da obezbedi titulu šest kola pre kraja, a "južnjaci" sada jure stepenik više i žele da se na kraju 31. prvenstvene runde okite peharom, pa i po cenu da "staroj dami" bude vraćeno 15 bodova.

Dušan Vlahović i saigrači će učiniti sve što je do njih da spreče ovo "poniženje", a "azuri" trenutno imaju 71 osvojen poen, čak 19 više od drugoplasiranog Lacija.

 

 

Napoli se nalazi u trci i za peharom Lige šampiona. U četvrtfinalu će odmeriti snage sa Milanom, dok će se u borbi za finale sastati sa boljim iz meča Inter - Benfika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading