NIJE ZA MALOLETNE: Vandi ispala bradavica usred lajva (VIDEO)

Autor:

Sport

16.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinka pokazala baš sve.

NIJE ZA MALOLETNE: Vandi ispala bradavica usred lajva (VIDEO)

Foto: Twitter.com/wanda_nara

Sve same grudi i gola dupeta! Izazovna Argentinka Vanda Nara i Slovakinja Lucija Javorčekova zapalile su društvene mreže seksi slikama.

Suprugi Maura Ikardija je tokom lajv prenosa ispala bradavica iz majice. Ona se snimala s drugaricom na krevetu, a kako joj je majica bila otvorenija, ispale su joj grudi. Kada je Vanda shvatila da je pratiocima pokazala više nego što je planirala, uzviknula je: "Vidite mi bradavicu", a zatim je prekinula prenos.

Atraktivna Argentinka, kada je namestila majicu, ponovo se obratila pratiocima, ali već je bilo kasno i svi su mogli da vide njenu bradavicu. Međutim, ovo nije prvi put Vandi da pokaže zanosno telo, tako da su njene bujne grudi veoma često u prvom planu, kao i obla zadnjica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Za Vandom ne zaostaje ni Lucija Javorčekova (28), šampionka u biciklizmu i jedna od najpopularnijih sportistkinja u svojoj zemlji. Ona je nakon sportske karijere prešla u manekenstvo i pratioce često obraduje izazovnim slikama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia The Great (@luciia)

Sada je otišla i korak dalje, pa je objavila album fotki, od kojih je na poslednjoj skoro naga, gde je u prvom planu njena zadnjica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia The Great (@luciia)

Očigledno da je lepa Slovakinja shvatila da može mnogo više da zaradi od atraktivnih slika nego do biciklizma.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Brad

16.01.2023 08:35

Koje foliranje kao ne oseca da joj je ispala.To je namerno uradila.Gluposti