ŠOK! SMENA NA KLUPI ORLOVA: Legenda preuzima reprezentaciju

Autor:

Sport

15.01.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcija dobija novog šefa nakon kraha na prvenstvu sveta.

ŠOK! SMENA NA KLUPI ORLOVA: Legenda preuzima reprezentaciju

Foto: Starsport

Filip Kostić protiv reprezentacije Poljske

Stiven Džerard, legendarni fudbaler Liverpula, a zatim i trener Rendžersa i Aston Vile, nalazi se na korak od preuzimanja selektorske funkcije.

Naime, za usluge jednog od najboljih evropskih fudbalera u 21. veku zainteresovan je Fudbalski savez Poljske, koji nije produžio ugovor sa svojim selektorom Mihnjevičem, nakon što je selekcija čiji je nadimak "orlovi" takmičenje na Mundijalu u Kataru završila u osmini finala.

Iako su prošli u drugu fazu Svetskog prvenstva, Poljaci nisu igrali dopadljiv fudbal, a dalje su prošli samo zahvaljujući tome što su se poklopili rezultati ostalih mečeva, kao i zbog Vojćeha Ščensnog, koji je sjajno branio na celom turniru. Ipak, usledio je rutinski poraz od Francuske u osmini finala.

Sada su Poljaci blizu dogovora sa Džeraradom, što bi svakako bio veliki potez za ovu selekciju. Kako je objavio poznati italijanski novinar Fabrisio Romano, Džerard je u pregovorima sa Fudbalskim savezom Poljske.

- Čeka se njegova konačna odluka - napisao je Romano.

Džerard je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio mlađe selekcije Liverpula, a onda i prve timove Rendžersa i do prethodnog oktobra Aston Vile.

Ipak, mnogo veće uspehe je zabeležio kao igrač Liverpula, sa kojim je 2005. godine osvojio Ligu šampiona, nakon senzacionalnog preokreta protiv Milana, u čuvenom istanbulskom finalu.

Videćemo da li će se legendardni Stivi Dži odlučiti na novi korak u svojoj trenerskoj karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading