ŠOK: UŽASNA vest za ORLOVE posle SP - žestok udarac na reprezentaciju!

Autor:

Sport

20.12.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prošlo dobro u Kataru.

ŠOK: UŽASNA vest za ORLOVE posle SP - žestok udarac na reprezentaciju!

Foto: Tanjug/AP

Svetsko prvenstvo u Kataru završeno je u nedelju, a do trijumfa je došla selekcija Argentine, koja je u spektakularnom finalu porazila Francusku posle penala, čime je došla do treće titule u istoriji prvenstva.

Kako se prvenstvo završilo, došlo je vreme da se sumiraju utisci o nedavno okončanom turniru, pa je tako francuski Ekip odlučio da sastavi listu od najgorih jedanaest igrača na Mundijalu u Kataru. Na listi se nalaze sledeći igrači:

Na golu je Velšanin Vejn Henesi koji je primio samo jedan gol na turniru, ali je dobio crveni karton protiv Irana, što je kasnije rezultiralo u porazu Velšana, što ih je znatno udaljilo od nokaut faze.

U odbrani se nalaze Hosein Kanani (Iran), Bualem Houhi (Katar), desni spolji je Poljak Mati Keš, a levi Janik Karasko iz reprezentacije Belgije.

Foto: Tanjug/AP

Janik Fereira Karasko u dresu Belgije

Na sredini terena našlo se mesta za dvojicu Poljaka, Kristijana Bijelika, ali i Pjotra Zjelinskog, koji ove sezone igra kao preporođen u Napoliju. Danac Anders Skov Olsen je desno, a levo je Senegalac Dijata.

Konačno, u špicu su Geret Bejl, novi Velšanin na listi, a uz njega je tu i napadač Kostarike Entoni Kontreras.

Zanimljivo, na listi se nalaze čak trojica reprezentativaca Poljske, selekcije koja ima nadimak "Orlovi", a ta informacija dodatno čudi jer su se Poljaci plasirali u osminu finala prvenstva. Ipak, to za Ekip nije bilo dovoljno. Takođe, na listi nema nijednog fudbalera Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Dodela nagrada na SP u Kataru

Ostaje da se vidi kojih 11 će biti u idealnom timu prvenstva, a do sada je FIFA podelila pojedinačne nagrade. Najbolji mladi igrač je Enco Fernandez, najbolji golman je Emi Martinez, najbolji strelac Kilijan Mbape, a igrač prvenstva je Leo Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
NIKAKVI SMO

20.12.2022 15:15

To je realnost. Plus NAJGORI SELEKTOR.