MREŽAMA KRUŽI SNIMAK DARE BUBAMARE OD PRE 30 GODINA: Pevala je glumačkim legendama, a mnogi joj OVO žestoko zameraju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.01.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

MREŽAMA KRUŽI SNIMAK DARE BUBAMARE OD PRE 30 GODINA: Pevala je glumačkim legendama, a mnogi joj OVO žestoko zameraju!  (VIDEO)

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara je možda izgradila uspešnu muzičku karijeru, ali uvek se nađe nešto zbog čega će se osporavati ono što je postigla. 

Davne 1993. godine ona je dospela u sam vrh popularnosti u regionu pesmom "Košava sa Dunava", a tada se desilo nešto neočekivano. Naime, ona je gostovala u emisiji kod Minimaksa sa glumačkim legendama Mijom Aleksićem i Miodragom Petrovićem Čkaljom.

Iako je snimak nastao pre tri decenije, sada kruži društvenim mrežama, a mnogi korisnici Instagram komentarišu upravo Darino ponašanje.

 

 

Naime, ona se sve vreme u emisiji smejala, valjda nije mogla da sakrije uzbuđenje što je tu, a onda se Čkalji obratila sa "ti".

U komentarima ispod ovog snimka su joj mnogi zamerili to, ali i sam Minimaks nije mogao da veruje šta je uradila, jer ni on tako nije razgovarao sa čuvenim glumcem.

Ipak, veliki Miodrag Petrović Čkalja nije zamerio Dari, pa joj je tražio da otpeva svoj veliki hit, što je ona stidljivo i kratko uradila.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

Dara Bubamara

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading