KAŽE DA JOJ MOJI LJUBAVNI SAVETI NE TREBAJU! Vendi progovorila o ĆERKI, pa otkrila ČIME ĆE SE BAVITI!

Autor:

Zabava

15.01.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno o porodici!

KAŽE DA JOJ MOJI LJUBAVNI SAVETI NE TREBAJU! Vendi progovorila o ĆERKI, pa otkrila ČIME ĆE SE BAVITI!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Pevačica Vesna Vukelić Vendi ponosna je majka ćerke Nikolete koju ima u braku sabivšim fudbalerom Branimirom Banjncem. Poznato je da svoj privatan život i porodicu ne eksponira u javnosti, ali sada je otkrila detalje o svojoj naslednici. 

Naime, Vendi je u emisiji  'Premijera' govorila o tome kakva je domaćica i šta joj ukućani zameraju, pa se prisetila detinjstva svoje ćerke.

- Ne mogu da se pohvalim da sam dobar kuvar i to je ono što mi ukućani uvek zameraju. Nova godina mi je uglavnom posna, a ako ne radim, vrlo je mirno i tiho, tako je godinama kod nas. Što se tiče Božića, uglavnom se posećujemo međusobno, onako familijarno. Moja ćerka ima potrebe da uvek uskladi praktično i lepo, ali nam se ukusi dosta razlikuju iako su ciljevi isti. Poklon mi uglavnom kaže, uzmem ono što joj je potrebno. Završava ekonomiju i time će se baviti... Kad je imala šest godina, ulazila je u monetarni sistem Narodne banke Srbije...Kaže da joj moji ljubavni saveti ne trebaju... - nasmejala se Vendi.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Vesna Vukelić Vendi

 

Takođe, otkrila je i koji su planovi kada je njena muzička karijera u pitanju.

- Za muziku me sada svi pitaju, zaista planiram nešto baš dobro. Snimam duet sa osobom koja nije u muzičkom svetu ali je izuzetno medijski propraćena i biće pun pogodak! - otkrila je Vendi.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vesna Vukelić Vendi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading