VERUJEM U OVU EKIPU: Jasna poruka srpskog rukometaša posle TRAGIČNOG poraza od Nemačke!

Autor:

Sport

15.01.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik kapitena podelio prve utiske nakon teškog poraza.

VERUJEM U OVU EKIPU: Jasna poruka srpskog rukometaša posle TRAGIČNOG poraza od Nemačke!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je izuzetno bolan poraz, pošto je u drugom kolu grupe E na Svetskom prvenstvu u rukometu izgubila od Nemačke sa 34:33.

Posle meča je izjavu dao i Mihajlo Marsenić, koji je podelio prve impresije nakon teškog poraza u neizvesnoj završnici.

- Šteta, odigrali smo dobar meč. Na početku smo imali problema sa odbranom, primali smo lake golove, ali sam zadovoljan kao smo odoigrali u nastavku, kako smo pokazali reakciju, pogotovo posle minus 5 - rekao je Mihajlo Marsenić.

On je i dodao da su našim momcima očigledno porasli apetiti.

- Ako smo nečeg treba da budem srećan u ovoj tugi je što su svi u svlačionici bili potišteni. Porasli su nam apetiti. Da nam je neko rekao pre tri godine da ćemo mi na Svetskom prvenstvu da izgubimo sa golom razlike od Nemačke, svi bismo oberučke prihvatili. Šta je tu je, idemo dalje, već za dva dana sledi Katar. Učinićemo sve da se psihički i fizički oporavimo, da pobedimo i odemo sa dva boda u narednu rundu. Verujem u ovu ekipu više nego ikad i siguran sam da ćemo protiv Katara da pokažemo pravu reakciju...

Foto: Starsport

Težak poraz Srbije od selekcije Nemačke

Za kraj, poručio je i da će ostati velika žal za promašenim zicerima na samom kraju meča sa Nemcima.

- Nemačka igra brz rukomet. Stvarali su nam problema, utrčavanjem iza naših leđa. Bilo je bolje u drugom poluvremenu. Promašili smo i nekoliko zicera kada je bilo najvažnije. Ovo će nam sigurno biti dobra pouka, da budemo pametniji za sledeće susrete - zaključio je Marsenić.

Rukometna rerpezentacija Srbije trenutno ima skor od jedne pobede i jednog poraza, a ostao im je još jedan meč u grupnoj fazi, protiv selekcije Katara, koji je na programu u utorak od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading