TRAGIČAN PORAZ SRBIJE: Užasna završnica - "orlovi" POKLONILI Nemačkoj pobedu!

Autor:

Sport

15.01.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz naših momaka koji znatno komplikuje stvari.

TRAGIČAN PORAZ SRBIJE: Užasna završnica - "orlovi" POKLONILI Nemačkoj pobedu!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je poraz u drugom kolu grupe E na Svetskom prvenstvu u rukometu, pošto je od naše selekcije bolja bila ekipa Nemačke, rezultatom 34:33 (19:17).

Iako smo sasvim solidno delovali u napadu, naši reprezentativci su odigrali užasan meč u odbrani, Nemci su prolazili kako su hteli, dok odbrana golmana nije bilo ni na vidiku sve do 50. minuta. U samom finišu naši momci propustili ogromnu šansu za totalni povratak u meč, pošto su reprezentativci Srbije propustili nekoliko zicera.

Nemci su krenuli bolje od starta, pa su stigli do 2:0 na početku meča. Srbija se vraća na 5:5, ali je usledila nova serija našeg rivala, koji dolazi do prednosti od 9:6. U vrlo brzom ritmu prvog poluvrmena bolje se snašla selekcija Nemačke, ali su naši igrači pred poluvreme smanjili na pristojnih -2 (19:17).

Foto: Twitter/Printscreen/rssrbije

Rukometna reprezentacija Srbije

U istom ritmu se nastavilo i u drugom poluvremenu, a brz ritam meča je odgovarao našim rivalima, koji su stigli do velikih 26:21, pa je delovalo da je sve izgubljeno za Srbiju.

Ipak, postepeno smo se vratili u meč, a odbranu smo počeli da igramo tek oko 50. minuta. Prišli smo na -2, i imali smo nebrojeno šansi da se u potpunosti vratimo u meč, pa možda čak i stignemo do pobede. Ipak, Ilić je promašio sedmerac, naši igrači su promašili još dva čista zicera, pa je gol Nemaca sa igračem više za +3 (33:30), na oko pet minuta pre kraja presudio našim igračima. Poslednju šansu je propustio Bogdan Radivojević, čija će dva promašena zicera u finišu meča dugo proganjati našu ekipu.

U samom finišu je Nemačka rutinski održala prednost, a pogodak Srbije na desetak sekundi do kraja nije previše značio na samom kraju.

Najefikasniji igrač u našoj selekciji je bio Kukić, koji je postigao šest golova, dok je Radivojević završio na pet. Sa druge strane, Mertens je mrežu tresao sedam puta, a Gola šest.

U meču trećeg kola, naši rukometaši će igrati protiv vrlo neugodne selekcije Katara, u meču u kom ćemo morati da upišemo pobedu da bismo imali neke šanse u nastavku turnira. Sa druge strane, Nemce čeka lakši duel protiv ekipe Alžira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading