KATASTROFA za rukometaše Srbije posle BOLNOG poraza od Nemačke!

Autor:

Sport

15.01.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za naše igrače pred nastavak prvenstva.

KATASTROFA za rukometaše Srbije posle BOLNOG poraza od Nemačke!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je izuzetno bolan poraz, pošto je u drugom kolu grupe E na Svetskom prvenstvu u rukometu izgubila od Nemačke sa 34:33.

Srbija je odigrala jako loš meč u defanzivi, golmani se nisu ni pojavili na meču sve do 50. minuta, pa je bilo jako teško nešto više očekivati protiv moćnog rivala. Ipak, Srbija je imala svoje šanse, ali je nekoliko promašenih zicera, uz nerealizovan sedmerac presudio našim momcima.

Ono što je još gore za našu selekciju je da je sada Srbiji značajno otežan plasman u četvrtfinale turnira, koje između ostalog donosi i plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre.

Naime, iz grupe E dalje idu tri selekcije, pa će naša ekipa svakako obezbediti plasman dalje, osim ako ne bude nekih nepredviđenih šokova u poslednjem kolu prve faze. Ipak, tamo nas čeka mnogo teži posao. Grupe E i F će se ukrstiti, pa će šest ekipa koje prođu dalje formirati novu grupu.

Foto: Starsport

Srbija je doživela bolan poraz od Nemačke

Srbija sada već nosi sigurno jedan poraz, a u novoformiranoj grupi će nas sačekati Norveška, aktuelni evropski prvak. Pošto treba  da budemo među najbolje dve ekipe, jasno je da će biti izuzetno teško proći među osam najboljih, jer je već sada izvesno da će nam za to trebati sve pobede do kraja.

Pre svega, treba da pobedimo Katar, ali u nastavku nas čekaju mečevi sa Norveškom, vrlo nezgodnom Holandijom, i jednom od dve selekcije gde se nalaze Argentina i Severna Makedonija, pa je izuzetno teško obezbediti plasman dalje iz teške grupe.

Ipak, sigurno je da naši momci neće odustajati, ali je i sada jasno da ne bi trebalo da čudi ukoliko prvenstvo završimo već u drugoj fazi, što svakako nije bio cilj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading