HARALA JE MUZIČKOM SCENOM DEVEDESETIH, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Gde je danas Gala i čime se bavi? (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se nje?

HARALA JE MUZIČKOM SCENOM DEVEDESETIH, PA NESTALA IZ JAVNOSTI:  Gde je danas Gala i čime se bavi? (FOTO)

Foto: youtube.com/screenshot

Vesna Galiot Gala devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica čije hitove i dan-  danas mnogi obožavaju. Međutim, u jednom trenutku dens pevačica se prezasitila scene i povukla iz javnosti i nestala sa muzičke scene 2005.godine. 

Pamtimo je po po hitovima „Hajde budi sam", „Izaberi", „Nedostajaćeš mi" i mnogim dugim.

Gala danas živi u Beogradu i muzika joj je sada samo hobi. Uspešna je u oblasti informacione tehnologije. 

- Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije - kazala je jednom ona, prenosi „Kurir", pa nastavila o tome kako poznatih prijatelja nema.

- Nisam se družila sa kolegama, imala sam svoj privatan krug prijatelja, a mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmejemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom.

 

 

Jednom, planirala je da se vrati na scenu, ali je ipak odustala. Za estradu gotovo da više ne želi ni da čuje, najpre zato što uživa u drugim obavezama.

- Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga... Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi - iskrena je bila ona svojevremeno u razgovoru za pomenute medije.

Vesna nosi kratku kosu sada, ali joj se lik gotovo uopšte nije promenio. Čak joj se, narodski rečeno, ni godine skoro uopšte ne vide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading