MUŠKARCI NE MOGU DA SE NOSE SA TIM: Aleksandra Bursać otkriva zbog čega joj ne opstaju veze!

Autor:

Zabava

14.01.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvoreno!

MUŠKARCI NE MOGU DA SE NOSE SA TIM: Aleksandra Bursać otkriva zbog čega joj ne opstaju veze!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać

Iako su mnogi pokušali da osvoje srce pevačice Aleksandre Bursać, nisu uspeli da prevaziđu prepreke koje nameće javni posao.

- Mislim da je uspeh problem, da muškarci ne mogu da se nose sa tim. Ja sam svojim radom i trudom sve stekla, jer želim sve da obezbedim sebi, svojoj porodici i jednog dana svojoj deci. Mislim da je to generalno problem u našem poslu da se nađe neko ko to prihvata i razume - objasnila je pevačica za Grand online.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać

 

Kako kaže, do sada je uvek stavljala karijeru na prvo mesto.

Do sada sam birala posao i pevanje koje meni život znači i ne mogu da se odreknem toga. Možda treba da smanjim svoje apetite, da se primirim i manje radim- iskrena je pevačica koja od poslovnih obaveza ne stiže da se posveti ljubavnom životu.

 

 

Iako na sebe preuzima krivicu preopterećenosti poslom, muškarce krivi za pogrešna očekivanja od nje i njenog stila života.

Svi su u početku divni, i onda dolazi vreme kada kaže: „Što ustaješ u 12, zašto ne jedeš ovsene pahiljice“ i tako– požalila se pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading