NEKAD NA KILOGRAME KUPUJEM MATERIJALE! Nada priznala da se OBLAČI KOD KINEZA i u SECOND HAND-U, pa ŠOKIRALA izjavom o estetskim operacijama!

Autor:

Zabava

13.01.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić iznenadila!

NEKAD NA KILOGRAME KUPUJEM MATERIJALE! Nada priznala da se OBLAČI KOD KINEZA i u SECOND HAND-U, pa ŠOKIRALA izjavom o estetskim operacijama!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Folk pevačica Nada Topčagić  iza sebe ima dugu karijeru, a osim po pesmama godinama je poznata javnosti i po ekstravagantnom obačenju.

Njeni stajlinzi uvek privlače pažnju koliko i njene izjave koje znaju da nasmeju milione ljudi. Tako je pevačica na jednom događaju odgovarala na pitanja novinara, pa je tom prilikom priznala gde nabavlja garderobu koju oblači na gostovanjima i koncertima.

 - Da li se oblačite u second hand-u? – upitala je jedna novinarka, a Nada je kao iz topa odgovorila:

Republika

Foto: ATA Images

Nada Topčagić

 

- Uvek, kupujem sve što mi se svidi. Kod kineza je broj jedan, nekad na kilograme kupujem materijale, pa mi moja šnajderka šije stvari.

Nada se onda osvrnula i na estetske korekcije koje je radila do sada, pa je priznala da tretmane kod kozmetičara ne plaća, već da je sve uzajamna reklama.

- Ništa nisam platila, to je reklama. Malo sam radila neko bockanje, ali nisam nešto preterano. Neki kažu da je kasno za mene i da sam neke tretmane trebala da radim još pre 30 godina – rekla je Nada koz smeh, piše GrandOnline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading