OVAKO JE JANA TODOROVIĆ IZGLEDALA PRE 20 GODINA! Mrežama kruži snimak koji svi komentarišu! Da li biste je prepoznali? (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno drugačija!

OVAKO JE JANA TODOROVIĆ IZGLEDALA PRE 20 GODINA! Mrežama kruži snimak koji svi komentarišu! Da li biste je prepoznali? (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Jana Todorović danas je jedna od najangažovanijih pevačica na privatnim proslavama, a sada na Instagramu kruži njen snimak od pre 20 godina.

Ono što su svi primetili je da je tada pevačica izgledala daleko drugačije nego danas. 

Osim što je imala nekoliko kilograma manje, Jana je tada svoju vitku figuru istakla provokativnim stajlingom, koji godinama kasnije, nije bio deo njenog stila oblačenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Tokom jednog od svojih gostovanja u emisiji „Grand šou”, Jana je bila vrlo oskudno odevena. Na sebi je imala crni veš i brushalter, a preko prozirnu haljinu u istoj boji, što je, priznaćete nesvakidašnje izdanje za pevačicu.

Podsetimo, Jana sa suprugom Ivanom ima ćerku Kristinu Džulijet, koja je mamina kopija. 

- Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu - ispričala je svojevremeno Jana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading