ŠUTIRAO JE U GLAVU I JEZIVO TUKAO! Jelena Dokić deluje neprepoznatljivo dve decenije kasnije! Agonija je mala reč kroz šta je sve prošla! (FOTO)

Autor:

Sport

13.01.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Damir joj je uništio život!

ŠUTIRAO JE U GLAVU I JEZIVO TUKAO! Jelena Dokić deluje neprepoznatljivo dve decenije kasnije! Agonija je mala reč kroz šta je sve prošla! (FOTO)

Foto: instagram.com/jelenadokic

Nekada velika svetska teniserka, naša Jelena Dokić, svojevremeno je govorila o paklu kroz koji je prošla, kada ju je otac Damir tukao, a sve zbog braka sa izvensnim Hrvatom Tinom Bikićem.

- Udarci počinju da postaju sve teži, a on steže ruku u pesnicu i udara me. Udarac u glavu me obara, dok ležim na podu, počinje da me šutira… Onesvestila sam se… Za sledeći krug mučenja, tera me da stojim mirno, a zatim me šutira u potkolenice, cipelama sa oštrim đonom. Kada zakukam od bolova, vraća me u položaj, postrojava i ponovo čizmom u potkolenicu. Iznova i iznova me udara. Vraški me boli - svedočila je Jelena.

 

- Kada se pojavila informacija da se zabavljam sa Tinom za nekoliko sati me je otac pozvao. Nisam mogla da se javim. U njegovim očima je to bilo nešto najgore što sam mogla da uradim, jer bi on više voleo da sam sa teroristom nego sa Hrvatom. Tada mi je poručio: Ti si ništa drugo nego ku***. Izdala si me. Ti si smrdljiva, užasna ku***. Sa neprijateljem si. Osramotila si me - rekao joj je otac, a Jelena je pisala o tome u biografiji „Nesalomiva“.

Danas, dve decenije kasnije Jelena je prošla kroz razne transformacije. Jedno vreme sredila je svoju liniju, ali se nažalost ponovo ugojila. Razlog tome su depresije, a Jelena se nedavno vratila treniranju i teretani. 

To je, kako sama govori putem Instagrama, čini srećnom i zadovoljnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading