DOŠLA SU NEKA LUDA VREMENA! TEŠKO JE TO PRONAĆI! SLAĐA ALEGRO NIKAD ISKRENIJE O SUPRUGU: Otkrila i kako ćerka doživljava praznike!

Autor:

Zabava

14.01.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nikad iskrenija!

Pevačica Slađa Alegro dočekala je radno Srpsku Novu godinu u jednom prestoničkom klubu sa publikom, a tom prilikom za Republiku otkrila je da proslavlja sve i progovorila je o porodici. 

- Ja proslavljam sve. Volim kad me svuda zovu. Idem na slave, ispraćaje, šteta što ih više nema, idem svuda, nosim poklone, spremim - iskrena je Slađa koja je priznala da joj je Nova godina sjajno počela.

- Lep je bio doček, repriza predivna u Šapcu, bili su mi kumovi i puno prijatelja koje dugo nisam videla. Božić i Badnje veče je meni najdraže, te velike praznike ne radim. Nakon toga sam sa suprugom otišla na mini odmor da proslavimo godišnjicu braka - rekla je.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Alegro

 

 

Otkrila je takođe kako njena ćerka Mila kako doživljava praznike. 

- Sve joj je jasnije da taj dan treba da budemo zajedno i da se lepo obučemo. Svake godine odemo do Hrama Svetog Save, tako smo i ove zapalili sveće, posle toga smo našli mesto za nas troje u kafiću. Trudimo se da ono što smo mi kao deca radili da to prenesemo na nju i da nastavi da živi život kakav bi trebalo- kaže ona.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Alegro

 

 

Pevačica je otkrila kako neguje odnos sa mužem. 

- Kao za svaki odnos, što se mene lično tiče, morate dati sebe bez rezerve... Da ljubav i poštovanje budu bezuslovno i da sve bude od srca. Vremena su neka luda došla, iskreno. Teško je naći dobrog sagovornika za kafu, a ne za ozbiljniji život. Teško je pronaći i kolege sa kojima ćeš fino raditi -  rekla je Slađa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading