OGROMAN HENDIKEP ZA PARTIZAN: Crno-beli bez ljubimca grobara u uvodnim mečevima proleća! Propušta i Šerif...

Autor:

Sport

15.01.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna vest za "parni valjak".

OGROMAN HENDIKEP ZA PARTIZAN: Crno-beli bez ljubimca grobara u uvodnim mečevima proleća! Propušta i Šerif...

Foto: Starsport

Slobodan Urošević i Rikardo Gomeš

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze na zimskim pripremama u Turskoj, gde vredno treniraju kako bi spremno dočekali prve izazove u prolećnom delu sezone.

Međutim, crno-beli će u uvodnim mečevima druge polusezone biti značajno oslabljeni, pošto će utakmice protiv Napretka u Superligi Srbije i Šerifa u Ligi konferencija propustiti kapiten Slobodan Urošević.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević

Ipak, ne radi se o nekoj povredi, već o suspenziji, pa navijači Partizana mogu da odahnu.

Podsetimo, levi bek "parnog valjka" je u poslednjim mečevima domaćeg šampionata i trećeg po jačini međunarodnog takmičenja dobio žute kartone, zbog kojih će propustiti pomenute utakmice.

Crno-beli će 4. februara gostovati Napretku bez kapitena, potom će sedam dana kasnije dočekati Mladost GAT sa njim u ekipi, a onda 16. februara sledi susret sa Šerifom u Moldaviji, na kom ponovo na Uroševića neće moći da računa Gordan Petrić.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading