PENALI U TURSKOJ: Partizan remijem započeo pripreme, Rumuni odoleli crno-belima! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajova izbegla poraz.

PENALI U TURSKOJ: Partizan remijem započeo pripreme, Rumuni odoleli crno-belima! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/FK Partizan

Detalj sa meča Partizan - Univerzatea

Fudbaleri Partizana remizirali su sa rumunskom Univerzitateom rezultatom 1:1 (1:0) u prvom kontrolnom meču na pripremama u Turskoj.

Oba gola na današnjem meču postignuta su iz penala. Crno-beli su došli do prednosti u 11. minutu, jedanaesterac je izborio Baždar, a realizovao ga je Pavlović.

 

 

"Parni valjak" je na veliki odmor otiđao sa minimalnim vođstvom, a izjednačujući pogodak rumunskog tima delo je kapitena Ivana koji je zatresao mrežu u 77. minutu susreta.

Beograđani su ostavili dobar utisak imajući u vidu fazu priprema. Crno-beli su imali više od igre, naročito dobro su se nametnuli tokom prvog poluvremena, a u drugom je trener Gordan Petrić rešio da zameni kompletnu postavu, osim golmana Lukača koji je gol branio svih 90 minuta.

Podsetimo, Partizan zimuje sa deset bodova minusa u odnosu na branioca titule u Mozzart Superligi Srbije, ekipu Crvene zvezde, a u februaru ga očekuje dvomeč sa Šerifom u okviru plej-ofa za nokaut fazu Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading