PEVAČICU POKOSIO VIRUS, PALA U KREVET: Ćana u teškom stanju, simptomi su je slomili! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojka Mitrović Ćana se razbolela!

PEVAČICU POKOSIO VIRUS, PALA U KREVET: Ćana u teškom stanju, simptomi su je slomili! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen

Poznata pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana prolazi kroz težak period u životu zbog virusa koji ju je uhvatio. Pevačica se ozbiljno razbolela, toliko jako da je pala u krevet i jedva izdržava virus koji je zaradila. Kako i sama kaže, Ćana je osetila malaksalost pa je mislila da će sve da prođe, ali ju je bolest demantovala.

Foto: printscreen/Magazin In

Ćana u Magazin in emisiji

 

Sada je na društvenim mrežama ostavila jaku poruku ljudima da čuvaju svoje zdravlje:

- Dragi prijatelji, želim od srca svima da se zahvalim na podršci, lepim rečima, razumevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte potcenjivati jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga potcenila, misleći da mogu na nogama da ga rešim i kaznio me. Bolje sam Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje šlajm i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli- napisala je Ćana i dala savet:

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Ćana

 

- Nemojte čekati da prođe samo na nogama. idite odmah kod lekara. Ovo se mora preležati. Voli vas vaša Ćana - poručila je pevačica uz stikere dve čaše koje nazdravljaju i srce.

Kako to biva, usledili su komentari podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading