Novak hvalio njegov izgled, a on Hrvaticu zamenio BOMBOM: Njene OBLINE glavna su tema u muškom svetu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.10.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati teniser preboleo je bivšu, te se posvetio novoj lepšoj polovini.

Novak hvalio njegov izgled, a on Hrvaticu zamenio BOMBOM: Njene OBLINE glavna su tema u muškom svetu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Paola Di Benedetto

Paola Di Benedeto

Mateo Beretini ne nalazi se u top deset tenisera planete, ali zato dominira van terena. Italijan je poznat kao veliki šarmer, a do skoro je bio u vezi sa nekada hrvatskom, a sada australijskom, teniserkom Ajlom Tomljanović. Veza je pukla, ali Mateo nije očajavao već je utehu pronašao u atraktivnoj Paoli Di Benedeto.

Ova, 27-godišnja, italijanska manekenka, radio i TV voditeljka uspela je da šarmira i zavede Beretinija koji je odlučio da joj pokloni srce. U trenutku je zaboravio i bivšu, o kojoj je posle raskida pričao ovako:

- Ponovo sam singl. To je samo nešto što se dešava u životu. Dobro je za mene. Generalno, sad provodim više vremena sa svojim timom, imam više vremena za porodicu. Bio sam povređen, ali sada uživam u drugačijem životu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mateo Beretini

 

Nije bilo teško Beretiniju da nađe devojku o čijim oblinama mnogi muškarci širom planete mogu samo da sanjaju. Njegov fizički izgled je na, nedavno odigranom, Lejver kupu komentarisao i Novak Đoković.

- Hej, momci, kako ste? Ovde sam sa mojim prijateljem, Novakom. Mi smo u veoma lepoj areni, tim Sveta trenira. To nas ne interesuje previše - rekao je Beretini u jednom video snimku objavljenom na društvenim mrežama, a Đoković se nadovezao na njegove reči:

- Radimo skauting, sa Mateom sam, najzgodnijim igračem u našem timu. Postavlja standarde u svom "Bos" odelu. Izgledaće sjajno večeras. Pokušavamo da nadoknadimo nedostatak dobrog izgleda dobrim tenisom.

 

 

Ovako izgleda Paola Di Benedeto, devojka Matea Beretinija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading