ZBOG OGROMNOG POPRSJA IMA PROBLEMA U SAOBRAĆAJU: Nekadašnja novinarka Lids TV otkrila tajnu - zbog nje muškarci padaju u trans! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.10.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno joj nije lako...

ZBOG OGROMNOG POPRSJA IMA PROBLEMA U SAOBRAĆAJU: Nekadašnja novinarka Lids TV otkrila tajnu - zbog nje muškarci padaju u trans! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/eljonesuk

Ema Džons važi za jednu od najatraktivnijih sportskih voditeljki na britanskom ostrvu. Trenutno radi na Bi-Bi-Siju, a tokom 2017. godine bila je zaposlena kao voditeljka na klupskoj televiziji Fudbalskog kluba Lids junajted.

Njen Instagram profil prati 365.000 ljudi, a dovoljno je videti njene fotografije i postaje jasno zašto spada u red onih koje su najtraženije na društvenim mrežama.

Nedavno je ova tridesetogodišnja devojka ispričala i jednu anegdotu dok je radila kao radio voditeljka na radiju "Signal 1" u rodnom Česteru.

Naime, neretko Ema usled saobraćajne gužve kasnila na posao, a njen dolazak bio je gotovo uvek ovekovečen zvukom automobilske sirene. Zašto je do toga dolazio, objasnila je Ema Džons:

- Svaki put kada bih izlazila iz svog malog BMW-a, moje grudi su pritiskale automobilsku sirenu i uvek bih se nasmrt preplašila kada bi se čuo njen zvuk - objasnila je Ema svoj problem sa kojim se svakodnevno susretala.

Potpuno je jasno da niko u njenom okruženju nije zamerao Emi zbog njenog karakterističnog "najavljivanja" dolaska na radno mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading