POLICIJA ĆE MORATI DA GA SPROVEDE: Zbog Vande Ikardi hrvatski reprezentativac na udaru organa reda! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.10.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudski poziv mora da se ispoštuje.

POLICIJA ĆE MORATI DA GA SPROVEDE: Zbog Vande Ikardi hrvatski reprezentativac na udaru organa reda! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski reprezentativac i fudbaler londonskog Totenhema Ivan Perišić, u januaru 2023. godine biće policijski sproveden u sud pošto se i pored uručenog poziva nije pojavio kao svedok na suđenju koje je inicirao Mauro Ikardi.

Naime, Mauro Ikardi je tužio novinara Fabricija Koronu koji je tokom 2019. godine javno obelodanio da ga je njegova supruga Vanda Ikardi varala sa saigračem Marselom Brozovićem, a Ivan Perišić je pozvan kao svedok na navedenom suđenju.

Fudbaler Totenhema se nije pojavio na suđenju, a kako prenosi "Gazeta delo Sport", sudija je Perišića kaznila sa 500 evra i istovremeno naložila da on na naredno ročište bude sproveden u pratnji policije.

 

Na jednom od prethodnih ročišta svedočio je i drugi hrvatski fudbaler Marcelo Brozović koji se našao u centru skandala kao navodni ljubavnik Vande Ikardi. Brozović je sve navode Fabricija Korone demantovao naglašavajući da nikada nije bio u vezi sa Vandom i da čak ni njen broj telefona nema.

Naredno ročište zakazano je za 25. januar i ostaje da se vidi da li đe zaista policija morati da reaguje kada je u pitanju svedočenje Ivana Perišića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading