Sanja Stanković pokazala NOVOG DEČKA: Zgodni biznismen je osvojio njeno srce, a voditeljka objavila PRVU zajedničku fotografiju!

Autor:

Zabava

16.10.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Stanković pokazala prvi put dečka javno!

Sanja Stanković pokazala NOVOG DEČKA: Zgodni biznismen je osvojio njeno srce, a voditeljka objavila PRVU zajedničku fotografiju!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i voditeljka sa RED televizije, Sanja Stanković, u javnosti je više puta govorila da je ispunjena u ljubavi i da je posle brojnih turbulencija pronašla sreću, međutim do večeras niko nije znao ko je njen izabranik.

Atraktivna voditeljka na svom Instagram storiju podelila je romantičnu fotografiju sa svojim dečkom, na kojoj uživa u njegovom zagrljau. Ovo je prva slika koju je Stankovićeva okačila sa njim, a uz to je dodala i emotivnu poruku.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Stanković Instagram pokazala dečka

 

- Bebi moj - napisala je Sanja uz emotikon sa srcima, koji pokazuje koliko je ona zaljubljena.

Kako saznajemo, Sanjin momak se bavi privatnim biznisom i nije iz sveta medija, zbog čega je plavokosa voditeljka i odlučila da ga sakrije od očiju javnosti. 

Inače, nakon napuštanja rijalitija i zauzimanje pozicije kao voditeljke, Sanja ljubavni život nije pokazivala u javnosti, a nije ni krila da joj je ,,Zadruga" donela velike lekcije, kojima se i danas vodi. 

 

- Ljubavni život više ne prikazujem u javnosti, ne zato što nešto krijem, nego se vodim onim da ljudi ne treba da znaju baš sve iz mog života, naročito ne o mom partneru, jer on nije deo javnog života i nema potrebe da se tu zabada nos. Bitno je da sam ja srećna, da sam voljena, da volim, a sve ostalo je manje važno. Ukoliko dođe do svadbe, vi ćete biti obavešteni, za sada uživamo i lepo nam je, a sve ostale detalje bih sačuvala za sada za mene - izjavila je Sanja nedavno za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
FOX

16.10.2022 17:38

Godina ima ko njn tata!

Aca

16.10.2022 17:57

Ima ta mala više dečaka,ona voli devojke