Luna Đogani progovorila o SVAĐAMA i RASKIDU sa Miljkovićem: "Nisam mogla Miu ni da zagrlim, pomazila sam je i izašla iz kuće"

Autor:

Zabava

16.10.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani nakon povratka iz Amerike, progovorila je o dogodovštinama sa suprugom Markom Miljkovićem!

Luna Đogani progovorila o SVAĐAMA i RASKIDU sa Miljkovićem: "Nisam mogla Miu ni da zagrlim, pomazila sam je i izašla iz kuće"

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica i jutjuberka Luna Đogani u emisiji ,,Premijera" govorila je o odlasku sa njenim suprugom Markom Miljkovićem u Ameriku, kao i kako joj je palo odvajanje na 12 dana od ćerkice Mie Miljković

Republika

Foto: Instagrram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković Instagram

 

- Mogu reći da mi je prijala Amerika, napunila sam se baterija, Marko i ja smo uživali, svaki grad ima nešto svoje, bilo je i onoga što nam se nije svidelo. Ali Amerika je bila moj san. To je drugi svet! Prelepo je, dožđivljaj, šoping, baš sam uživala i opustila! Ono treba doživeti, svako ko ima mogućnosti, treba otići!

Koliko je bilo teško da se odvojiš od Mie?

- To je najduže do sada, bila sam skeptična kako ću da podnesem. Baš mi se plakalo, jer je ona spavala, nisam mogla ni da je zagrlim, pomazila sam je i izašla iz kuće. Ali nisam bila toliko snuždena, kako sam mislila da ću biti, ali ona je toliko uživala sa mojom mamom i sestrama. Zahtevala sam svaki dan da mi se šalju slike i snimke. Zvala sam ih non-stop, da me ona vidi, ali sam bila mirna, jer sam znala da je sigurna, bilo mi je olakšavajuća okolnost.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani Premijera

 

Kako je izgledao susret sa Miom?

- To je bilo prelepo, ona je bila u šoku, nije htela da nam priđe, za nju je to verovatno, ono, nije joj jasno. Ali kada je skontala, ona se tri dana držala za nas, samo da ne odemo negde. 

Kada pogledaš unazad, šta bi promenila?

- Ima stvari koje bi promenila, ali danas se ne vraćam u prošlost, srećna sam, nije moglo ništa lepše da mi se desi, nego da postanem majka. Želim da imamo sina, samo da je živo i zdravo, ne možemo mi da odlučujemo, ali priželjkujem još jedno dete i volela bih da to bude sin - govori Luna i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković u Americi

 

- Marko i ja kad smo raskinuli, mislila sam da se nikad nećemo pomiriti, bila sam ubeđena da se nećemo pomiriti, onda nas je Zadruga spojila, sudbina nas je spojila i evo kako se završilo. Nekako, stvarno je život čudo i nepredvidiv! Sve smo uspeli i ostvarili i tek ćemo, svašta nas lepo čeka!

Oko čega imate nesuglasice Marko i ti?

- To su bezazlene stvari, ili je nekome loš dan, zašto nije sklonjena čaša sa stola, zaista nemamo neke ozbiljne probleme, to traje jako kratko, po mom mišljenju nije normalno da je sve savršeno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Gojko

16.10.2022 14:40

Kratko ce biti kao kod svih Ti si bre razvratnica

Soja

16.10.2022 16:54

@Gojko - Gojko ne tupi mnogo...ti znas ko je ko ili ko je sta...jedino si sve rekao o sebi...jadan i mrzitelj koji vredja nekog o kome nema pojma...

Iva

16.10.2022 14:46

Prelepa mlada mama.

Milona

16.10.2022 15:37

Neko je pozvao u neku 'Premijeru' neku polupusmenu neobrazovanu osobu da kao nesto kaze. Verujem da je ta 'nasla se svinja u cem nije bila' obilazila znamenitosti, muzeje, mozda Huverovu branu, kraj Route 66,; ono Selindzer - Lovac y zitu, prohibicija, ah, da, zaboravih. Pa ta spodoba ne cita knjige.