KANONADA U REŽIJI KOPAONIKA! Čak šest golova u mreži Donjeg Katuna! (FOTO)

Autor:

Sport

16.10.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Kopaonik 1931 je veoma lako savladao goste iz Donjeg Katuna koji su na ovu utakmicu došli sa samo deset igrača. Krajnji rezultat je glasio 6:0 (4:0)!

KANONADA U REŽIJI KOPAONIKA! Čak šest golova u mreži Donjeg Katuna! (FOTO)

Foto: FK Kopaonik

Već u 7. minutu domaćin je poveo preko Milivoja Nikolića koji je na ovoj  utakmici  postigo četiri  gola. Isti igrač je u 15. minutu postigao svoj drugi gol na meču. Gosti su ostali sa igračem manje jer se Savić poneo krajnje nesportski pa mu je sudija Janić pokazao direktan crveni karton sasvim opravdano.

Republika

Foto: Promo

 

Do Kraja prvog dela utakmice,Nikolić postiže još dva gola u 28 i 32 minutu.

U drugom delu utakmice,tempo je znatno opao,ali šanse su se ređale ispred golmana gostiju. Jednu takvu je iskoristio Predrag Vukojević KEJ i u 60. min sjajnim "volej" udarcem sa 20.metara postiže pelep pogodak.
Republika

Foto: FK Kopaonik

FK Kopaonik

Tačku na meč stavio je igrač gostiju Ristić,kada je u 69. minutu neoprezno pogodio sopstvenu mrežu. Igrač utakmice Milivoje Nikolić,imao je šta da kaže nakon meča:

- Prezadovoljan sam zbog postignuta 4.gola. Žao mi je što  nisam mogao da pomognem ekipi ranije zbog obaveza na fakultetu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da ćemo se približiti vodećim ekipama. Čestitao bih svojim saigračima na današnjoj pobedi- rekao je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading