PARISKA LJUBAVNA REVOLUCIJA! Stižu LEPE vesti za sportiste! Olimpijske igre skinule SEKSUALNU ZABRANU!

Autor:

Sport

18.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreveti u olimpijskom selu će biti napravljeni od kartona, ali će moći da izdrže impresivnih 250 kilograma.

PARISKA LJUBAVNA REVOLUCIJA! Stižu LEPE vesti za sportiste! Olimpijske igre skinule SEKSUALNU ZABRANU!

Foto: x.com

Lepa vest za sportiste koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu jeste ukidanje zabrane intimnosti koja je važila u Tokiju. Međunarodni olimpijski komitet je 2021. sprovodio naredbe o socijalnom distanciranju zbog pandemije korona virusa, ali je sada ta zabrana prošlost. Oko 9.000 sportista očekuje se da se nađu u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, a za njihov siguran seks biće na raspolaganju čak 300.000 kondoma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris2024 (@paris2024)

 


Interesantna činjenica je da će kreveti u olimpijskom selu biti napravljeni od kartona, ali će moći da izdrže impresivnih 250 kilograma. Ovo je sjajan primer inovativnog pristupa koji omogućava udoban smeštaj sportistima, uz istovremeno poštovanje ekoloških principa. Ovakav pristup takođe ukazuje na posvećenost olimpijskog komiteta održivosti i zaštiti životne sredine.

 

 

Podsetimo, Olimpijske igre u Parizu održaće se od 26. jula do 11. avgusta. Nakon što je prethodno bio domaćin 1900. i 1924. godine, Pariz će postati drugi grad koji je tri puta bio domaćin Olimpijskih igara, nakon Londona (1908., 1948. i 2012.). Godina 2024. obeležiće sto godina od Pariskih igara 1924. i šestih Olimpijskih igara čiji je domaćin bila Francuska (tri leti i tri zimi).

Ove promene sigurno će uneti novu dinamiku i olakšati boravak sportistima tokom Olimpijskih igara u Parizu. Sada će se sportisti moći potpuno fokusirati na svoje takmičarske nastupe, dok će imati i mogućnost da u potpunosti uživaju u iskustvu u olimpijskom selu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading