SINOĆ SAM SE ČUO SA JOKIĆEM! Pešić: Mora da se izbori za mesto među "orlovima"!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije u svom stilu.

SINOĆ SAM SE ČUO SA JOKIĆEM! Pešić: Mora da se izbori za mesto među "orlovima"!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Nikola Jokić

Košarkaši Srbije bili su maksimalni na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto su savladali reprezentacije Finske u Beogradu i Gruziju u Tbilisiju.

"Orlovi" će se okupiti tek na početku priprema za Olimpijske igre u Parizu, odnosno za turnir koji će se igrati u Lilu.  Selektor "orlova" Svetislav Pešić zbog toga još uvek ne želi o prognozama. 

- Mi još ne znamo protiv koga igramo, mi ćemo to znati u martu. Ne bih rekao da smo toliko dobri da .moćemo da kažemo da ne obraćamo pažju protiv koga igramo. Ja uvek obraćam pažnju jer znam kakvi su tu ekipe. Od 12 timova 10 se bori za medalju - rekao je selektor Pešić, pa dodao:

- Svi pričaju o američkoj reprezentaciji, ja pričam o kanadskoj reprezentaciji. Ne smeta mi da njih proglašavjau za najveće favorite, neka i nas proglašavaju - rekao je Svetislav Pešić.

NBA zvezde Jokić i Micić takođe su bili tema.

- Sinoć sam se čuo sa Nikolom Jokićem, a pre neki dan sa Vasom Micićem, koji je dobio hvala Bogu tim u kome može da pokaže šta ume. Naravno sa Bogdanovićem koji se javio pre meča da podrži tim, sa Nikolom Jovićem... Sa svima se čujem - rekao je selektor, a na pitanje da li to znači da je moguće da se oni svi nađu u timu odgovorio je uz osmeh:

- Ja mislim da ima, treba da se izbore prvo - zaključio je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading