TUGA U ŠPANIJI! Tragična smrt velikog talenta (18) tokom treninga!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest izazvala je duboku nesreću među ljubiteljima sporta širom sveta.

TUGA U ŠPANIJI! Tragična smrt velikog talenta (18) tokom treninga!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Španski biciklizam doživeo je težak udarac ovih dana, sa vestima o tragičnoj smrti 18-godišnjeg bicikliste Huana Phalte Martineza, člana Biciklističkog kluba Mursija. Martineza je preminuo nakon nesreće koja se dogodila tokom treninga u Kartaheni, ostavljajući svet biciklizma u šoku.

Martinez je bio poznat po svom talentu i aktivnom učešću na elitnom nivou trka u Španiji i Portugaliji. Preminuo je od povreda koje je zadobio tokom nesreće, uključujući povrede slezine i bubrega, povrede glave i unutrašnje krvarenje. Klub je potvrdio ovu tužnu vest putem društvenih mreža, izražavajući duboko žaljenje zbog gubitka mladog člana.

Na društvenim mrežama, mnogi su izrazili saučešće i tugovanje zbog gubitka talentovanog bicikliste. Martinez je bio poznat kao jedan od najvećih talenata španskog biciklizma, a njegova smrt ostavlja prazninu u biciklističkoj zajednici.

Ova tragedija je podsetnik na opasnosti sa kojima se biciklisti suočavaju tokom treninga i trka, i izazvala je duboku tugu među ljubiteljima sporta širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading