DELIJE U TRANSU: Crvena zvezda osvojila trofej!

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama viđena je u finalnom meču.

DELIJE U TRANSU: Crvena zvezda osvojila trofej!

Foto: Starsport

Delije

Rukometašice Crvene zvezde su ostvarile istorijski uspeh, pošto su posle velike drame u finalu osvojile Kup Srbije za 2024. godinu.

One su u meču za pehar pobedile ekipu Železničara. Nakon neizvesnih 60 minuta igre, rezultat je bio 26:26, a nakon produžetaka 28:28, što je dovelo do odlučujućeg izvođenja sedmeraca. Crveno-bele su bile uspešnije u izvođenju penala i zasluženo podigle trofej Kupa.

Kapitenka Crvene zvezde i reprezentativka Srbije, Aleksandra Stamenić, istakla se kao ključni igrač meča, te je zasluženo proglašena za igračicu utakmice. Njen doprinos energijom i golovima bio je od presudnog značaja za trijumf svog tima.

Jedna od najzapaženijih igračica na terenu bila je Una Obrenović, koja je postigla impresivnih 11 golova, čime je značajno doprinela uspehu Crvene zvezde. Njen upečatljiv nastup definitivno je bio jedan od ključnih faktora u ostvarenju pobede.

Drugo poluvreme finalnog meča donelo je uzbuđenje i preokrete, sa obe ekipe koje su se borile za svaki gol. Nakon serije domaćih igračica, kapitenka Stamenić je svojom energijom uspela da podigne svoj tim i izjednači rezultat, što je dovelo do neizvesne završnice i produžetaka.

Nakon izjednačenog rezultata i produžetaka, pobednik je morao biti odlučen izvođenjem sedmeraca. Crveno-bele su pokazale izuzetnu smirenost i veštinu u izvođenju penala, što im je donelo zasluženu pobedu i prvi pehar Kupa u klupskoj istoriji.

Ovaj istorijski trijumf Crvene zvezde definitivno će ostati upamćen kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka u domaćem ženskom rukometu, a rukometašice Crvene zvezde zaslužuju sve pohvale za svoj izvanredan nastup i borbu do samog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading