LEŠ ŽENE OSTAVIO DA TRUNE U KOLIMA DVE GODINE, POMEŠAO URNE 35 LJUDI! Policija uhapsila POGREBNIKA nakon jezivog otkrića, porodice umrlih izbezumljene!

Autor:

Svet

24.02.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je za njim izdat nalog za hapšenje 12. februara, osumnjičeni se nije predao.

LEŠ ŽENE OSTAVIO DA TRUNE U KOLIMA DVE GODINE, POMEŠAO URNE 35 LJUDI! Policija uhapsila POGREBNIKA nakon jezivog otkrića, porodice umrlih izbezumljene!

Foto: shutterstock

Majls Harford, bivši vlasnik pogrebne kuće u Koloradu, uhapšen je pod sumnjom da je držao ženski leš u pogrebnim kolima i gomilao kremirane posmrtne ostatke 35 ljudi. Ovo hapšenje je samo jedno u nizu skandala koji su potresli industriju pogrebnih usluga u ovom delu SAD.

Labavi propisi i pritisak na zakonodavce

Otkrića o skandalima u pogrebnim kućama bacila su svetlost na labave državne propise o pogrebnim kućama. Pritisak na zakonodavce je sve veći, a javnost zahteva pooštravanje zakona kako bi se osigurala adekvatna kontrola nad ovom osetljivom industrijom, prenosi 24sedam.rs.

Mračna otkrića na imanju Harforda

Policija je otkrila jezivu scenu urni sakrivenih na Harfordovom imanju, kao i telo 63-godišnje žene koje je ležalo u pogrebnim kolima. Ovo otkriće šokiralo je javnost i izazvalo dodatnu pažnju medija na ovaj slučaj.

Pritisak na Harforda i njegovo hapšenje

Harford je priznao policiji da duguje novac krematorijima u oblasti i da niko nije hteo da kremira telo žene, pa je odlučio da je pohrani u pogrebna kola. Nakon što je izdat nalog za hapšenje, Harford se nije predao, što je dovelo do intenzivne potrage za njim. Na kraju je ipak uhapšen, a sada se suočava sa optužbama za zlostavljanje leša, falsifikovanje smrtovnice i krađu novca plaćenog za kremaciju.

Porodice traže pravdu

Vlasti su uspele da "verovatno utvrde" identitet 18 pojedinačnih urni, ali su se porodice žalile na lošu komunikaciju kompanije u vraćanju posmrtnih ostataka njihovih najmilijih. Jedna porodica je čak navela da je pepeo dobila u urni sa pogrešnim imenom, dodatno produbljujući šok i očaj među porodicama preminulih.

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading