DOMINACIJA! Stošić MONSTRUOZNIM udarcima odrao Brazilca od BATINA! Sudija morao da prekine meč (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko opet pokazao da je najbolji.

DOMINACIJA! Stošić MONSTRUOZNIM udarcima odrao Brazilca od BATINA! Sudija morao da prekine meč (VIDEO)

Foto: Profimedia

Darko Stošić

Srpski teškaš Darko Stošić demonstrirao je svoju brutalnu snagu i veštinu na KSW Epic spektaklu u poljskim Gljivicama, gde je ostvario impresivnu pobedu tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Mateusa Šefela iz Brazila.

Od samog početka borbe, bilo je očigledno da je Stošić u potpunoj kontroli. Njegova dominacija je bila neosporna, dok se Brazilac nije uspeo oporaviti od serije monstruoznih udaraca koje je primio od našeg borca. Darko je uspeo da baci Šefela na pod, nakon čega je krenuo da ga zasipa udarcima, ne dajući mu ni najmanju šansu za reakciju.

Stošićeva nesavladiva snaga bila je očigledna kako je neprekidno "čekićao" svog protivnika, ređajući udarac za udarcem. Šefel nije imao izbora, ležeći bespomoćno na podu i primajući udarce sve dok sudija nije prekinuo borbu, ozvaničivši tako pobedu našeg borca. Darko je nakon toga uzdahnuo, prekrstio se i krenuo ka drugom kraju arene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSW (@ksw_mma)

Ova spektakularna pobeda Darka Stošića na KSW Epic spektaklu definitivno će ostati upamćena kao još jedan dokaz njegove izuzetne snage, veštine i odlučnosti. Svojim impresivnim nastupom, srpski teškaš je još jednom potvrdio svoj status kao borac koji se ne sme potceniti. S nestrpljenjem očekujemo njegove buduće borbe i nove spektakularne nastupe.

Posle ove borbe, Stošić u profesionalnoj karijeri ima skor od 20 pobeda i šest poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading