ZAHAROVA BEZ SRAMA UDARILA NA KOLEGINICU! Neverovatno je neobrazovana, takvih ih je puna Evropska unija!

Autor:

Svet

24.02.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berbokova je istakla da niko nije očekivao da će sankcije zaustaviti tzv. invaziju.

ZAHAROVA BEZ SRAMA UDARILA NA KOLEGINICU! Neverovatno je neobrazovana, takvih ih je puna Evropska unija!

Foto: Tanjug/AP

Nedavna izjava nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok na temu antiruskih sankcija izazvala je reakciju portparola ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove.

Berbokova je istakla da niko nije očekivao da će sankcije zaustaviti tzv. invaziju, dok je Zaharova na to reagovala oštrim kritikama, nazivajući Berbokovu "neverovatno neobrazovanom" i "uskogrudom", prenosi 24sedam.rs.

Ova konfrontacija dodatno je istaknuta na nedavnom ministarskom sastanku G20 u Brazilu, kada je nemačka ministarka vikala u mikrofon, pokušavajući da se obrati šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, koji u tom trenutku nije bio u sali.

Reakcija Marije Zaharove

Zaharova je naglasila neobičan incident koji se dogodio na pomenutom sastanku, opisujući situaciju u kojoj je nemačka ministarka pokušavala da komunicira sa Lavrovom, dok je zapravo prisustvovao njegov zamenik. Ironično je zaključila da je "ona bila svesna da to što ne zna kome se obraća ništa neće promeniti". Ova reakcija dodatno je istakla tenzije između Rusije i Nemačke u kontekstu njihovih različitih stavova o antiruskim sankcijama.

Sukob između Berbokove i Zaharove pokazuje duboke razlike u stavovima i pristupima Rusije i Nemačke prema pitanjima antiruskih sankcija. Ova napetost dodatno je ilustrovana kroz neobičan incident na sastanku G20, što dodatno pojačava tenzije između dve zemlje.

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading