ONI SU NAM NEPRIJATELJI, TREBA DA IM SE OSVETIMO! Medvedev žestoko potkačio Zapad, pa progovorio o antiruskim sankcijama!

Autor:

Svet

24.02.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet Evropske unije odobrio je produženje sankcija Rusiji koje su posledica sukoba u Ukrajini do 24. februara 2025.

ONI SU NAM NEPRIJATELJI, TREBA DA IM SE OSVETIMO! Medvedev žestoko potkačio Zapad, pa progovorio o antiruskim sankcijama!

Foto: Tanjug/AP

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, Dmitrij Medvedev, istakao je da nove sankcije Zapada nisu usmerene samo protiv vlasti ili biznisa, već i protiv celokupnog stanovništva Rusije.

Ograničenja koja su SAD i Evropska unija uvele na godišnjicu početka Specijalne vojne operacije, prema njegovim rečima, imaju za cilj da naškode građanima Rusije. On je to naglasio putem platforme Telegram, ističući da je važno da se građani sete toga i da, gde god je moguće, odgovore na takve mere, prenosi RT.

Reakcija na produženje sankcija

Savet Evropske unije odobrio je produženje sankcija Rusiji koje su posledica sukoba u Ukrajini do 24. februara 2025. Ova odluka je izazvala negodovanje i osudu u Rusiji, a Medvedev je istakao da je produženje restriktivnih mera još jedan potez usmeren protiv celokupnog stanovništva.

Zabranjene aktivnosti i posledice po građane

Medvedev je naveo konkretne primere sankcija koje direktno utiču na građane Rusije, uključujući zabranu platnog sistema "Mir" i ograničenja delatnosti kompanija koje se bave stambenom izgradnjom u zemlji. Ovo je istaknuto kao indikacija da Zapad želi da što više oteža život građanima Rusije kako bi postigao svoje ciljeve.

Rusija kao meta Zapada

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije je naglasio da su nova ograničenja usmerena na celokupno stanovništvo Rusije, čime je istaknuta percepcija da Zapad vodi ekonomski rat protiv ruskih građana. Ovo naglašava ozbiljnost situacije i potencijalne posledice po svakodnevni život ljudi u Rusiji.

Reakcija i planovi za budućnost

Medvedev je pozvao građane da se sete da su Zapadni svet i Rusija trenutno u konfliktu, te da treba biti svestan takve situacije i delovati u skladu sa tim. Njegove reči odražavaju duboku zabrinutost i odlučnost da se odgovori na sankcije, kao i da se zaštite interesi i životni standard ruskih građana.

Ukratko, Medvedevljeva izjava naglašava ozbiljnost situacije i potrebu da se građani Rusije pripreme za neizvesnu budućnost pod uticajem novih sankcija Zapada.

(RT)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading