POZNAT IDENTITET NASTRADALE: U lavini na Kosovu i Metohiji STRADALA poznata američka skijašica!

Autor:

Sport

15.02.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti..

POZNAT IDENTITET NASTRADALE: U lavini na Kosovu i Metohiji STRADALA poznata američka skijašica!

Foto: www.profimedia.rs

U utorak je pronađeno telo američke državljanke (54) u oblasti Orlovo gnezdo u Brezovici na Kosovu, a svetski mediji preneli su informaciju da se radi o poznatoj bivšoj skijašici Ketrin Rigbi.

O smrti skijašice u sredu najpre su izvestili albanski mediji, a kako je navedeno nesreća se dogodila nakon snežne lavine.

I pored toga što tačno ime u izveštaju nije navedeno, njeni najbliži su na društvenim mrežama obavestili javnost o tragičnom događaju uz nekoliko njenih fotografija.

U izveštaju "Bekkauntri" magazina urednik Adam Hauard je istakao da je popularna Kaša otelovljavala saosećanje i slobodan duh. 

Ketrin Rigbi je rođena u Vermontu i bila je prva koja je ostvarila "telemark" ski spust sa Čo jua, šestog vrha po veličini na svetu koji se nalazi na Himalajima. Bila je učesnik i drugih razčitih podviga u Rusiji, Ekvaodoru i Libanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading