DINČA ČEKA TREĆE DETE: Pevač potvrdio srećne vesti!

Autor:

Zabava

15.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti u domu pevača!

DINČA ČEKA TREĆE DETE: Pevač potvrdio srećne vesti!

Foto: TV Pink/printscreen

Poznati srpski pevač Milan Dinčić, poznatiji kao Dinča, danas je potvrdio vesti koje su kružile medijima - njegova supruga Jelena se nalazi u poodmakloj trudnoći. Par već ima dvoje dece, sina i ćerku, a sada će porodica postati još brojnija.

- Jeste, hvala Bogu! Biće uskoro - potvrdio je Milan Dinčić Dinča za 24sedam. 

Iako nije otkrio pol bebe, pevač je istakao da je supruga u poodmakloj trudnoći te da im je najvažnije da se Jelena dobro oseća.

Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na to da je Dinča poznat po čuvanju privatnosti svog porodičnog života. Sa suprugom Jelenom, koja je inače van estradnih krugova, Dinča gradi skladan porodični život izvan medijske pažnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Dincic (@crazydincha)

 

Kako je rekao, ime za bebu nisu smislili, niti su pripremili sve za prinovu, ali ističe da im je najbitnija radost, a ono što je najvažnije jeste da se Jelena dobro oseća.

Nakon objavljivanja vesti, javnost je iskazala veliku podršku i čestitke porodici Dinčić. Mnogi fanovi su izrazili radost zbog srećnih vesti i poželeli porodici mnogo zdravlja i blagostanja u narednom periodu.

Očekuje se da će Dinča i Jelena uskoro postati ponosni roditelji još jednog člana svoje porodice, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalje vesti o ovom radosnom događaju, kao i da sazna koje ime će odabrati za treće dete koje dolazi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading