STRAŠNE VESTI U KOMŠILUKU! Nekadašnji OLIMPIJAC POGINUO u STRAVIČNOJ nesreći!

Autor:

Sport

10.02.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne novosti stižu iz Hrvatske.

STRAŠNE VESTI U KOMŠILUKU! Nekadašnji OLIMPIJAC POGINUO u STRAVIČNOJ nesreći!

Foto: republika.rs

Užasne vesti pogodile su sportsku javnost, posebno ljubitelje skijanja, jer je proslavljeni hrvatski skijaš, Antonio Rački, tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći. Rački, koji je imao 50 godina, ostavio je dubok trag u svetu skijanja, učestvujući na Zimskim olimpijskim igrama u Lilehameru i Nagonu 1994. i 1998. godine.

Nesreća u kojoj je poginuo Antonio Rački dogodila se u tunelu Pećine u Rijeci kada je 19-godišnji vozač putničkog vozila izgubio kontrolu nad automobilom usled velike brzine. Sudarivši se sa teretnim vozilom, tri osobe su ispale iz automobila, a nažalost, dve su izgubile život. Ova tragična nesreća ostavila je dubok trag ne samo u sportskim krugovima, već i među građanima Hrvatske.

Foto: Unsplash/ Maarten Duineveld

Skijaš


Antonio Rački bio je istinska legenda hrvatskog skijanja, ostvarivši zapažene rezultate na Zimskim olimpijskim igrama. Njegova strast prema skijanju i posvećenost sportu ostavili su neizbrisiv pečat u istoriji hrvatskog sporta. Njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za sportsku zajednicu, ali i za sve one koji su ga poznavali i cenili.

Ovim tragičnim događajem, svet skijanja izgubio je ne samo izuzetnog sportistu, već i velikog čoveka čija će se sećanja čuvati zauvek. Njegova hrabrost, upornost i sportski duh ostaće kao inspiracija generacijama skijaša koji dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading