SNAŽAN PRISTUP I BEZ STAJANJA, OD POČETKA DO KRAJA! Rašović IMA RECEPT za pobedu protiv Mađara!

Autor:

Sport

11.01.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu susreta dve vaterpolo velesile.

SNAŽAN PRISTUP I BEZ STAJANJA, OD POČETKA DO KRAJA! Rašović IMA RECEPT za pobedu protiv Mađara!

Foto: Starsport

Strahinja Rašović

Vaterpolo reprezentacije Srbije i Mađarske igraće u petak od 15 sati u Zagrebu u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, s tim da i svetski i olimpijski šampioni igraju u drugačijim sastavima u odnosu na one sa kojima su osvajali zlata.

Srbija je do osam najboljih ekipa stigla kroz doigravanje sa Francuskom u osmini finala i pobede od 14:10, mada je taj meč rešen tek u četvrtoj četvrtini. Naši susedi sa severne strane su svakako mnogo jači rival nego "Trikolori".

Strahinja Rašović ima recept za pobedu protiv Mađara.

- To je odličan mlad tim, ali i sa momcima koji su igrali i na ranijim takmičenjima. Počinjemo ispočetka, a model je isti. Snažan pristup, koncentrisan bez stajanja, od početka do kraja, rekao je Rašović, a prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Rašović

Strahinja je naveo da je svestan snage mađarskog tima.

- Pobedili su u jakoj grupi i sa ovim sastavom. Ponavljam da imaju kvalitet, igraju za Mađarsku i zna se šta ta zemlja predstavlja u istoriji vaterpola. Istakao bih centra Haraija, braću Vigvari, Nađija koji je vođa ekipe… Siguran sam da imamo rešenje. Ovaj tim ima kvalitet, pokazao je to do sada. Verujem da ćemo uspeti da sve zamisli sprovedemo u delo i da će sve da bude u redu, naveo je Rašović, igrač Vašaša.

Srbija je već sada napravila iskorak u odnosu na Evropsko prvenstvo 2022, jer je tada završila kao deveta, što je bio prvi veći neuspeh u trofejnom sportu, godinama unazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading