SRPSKI REPREZENTATIVCI "PUCAJU" OD OPTIMIZMA PRED MAĐARE! "Imamo REŠENJE za njih"!

Autor:

Sport

11.01.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentativac Srbije Strahinja Rašović izjavio je danas da je siguran da njegov tim ima rešenje za reprezentativce Mađarske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

SRPSKI REPREZENTATIVCI "PUCAJU" OD OPTIMIZMA PRED MAĐARE! "Imamo REŠENJE za njih"!

Foto: www.profimedia.rs

Vaterpolisti Srbije i Mađarske igraće sutra od 15 časova u Zagrebu u četvrtfinalu kontinentalnog šampionata. Selekcija Mađarske ne igra u najjačem sastavu na EP u Hrvatskoj.

- To je odličan mlad tim, ali i sa momcima koji su igrali i na ranijim takmičenjima. Počinjemo iz početka, a model je isti. Snažan pristup, koncentrisan bez stajanja, od početka do kraja - rekao je Rašović, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

On je naveo da je svestan snage aktuelnog šampiona sveta.

- Pobedili su u jakoj grupi i sa ovim sastavom. Ponavljam da imaju kvalitet, igraju za Mađarsku i zna se šta ta zemlja predstavlja u istoriji vaterpola. Istakao bih centra Haraija, braću Vigvari, Nađija koji je vođa ekipe - dodao je srpski reprezentativac.

Strahinja Rašović je naglasio da je siguran da "delfini" imaju rešenje za mađarsku reprezentaciju.

- Siguran sam da imamo rešenje. Ovaj tim ima kvalitet, pokazao je to do sada. Verujem da ćemo uspeti da sve zamisli sprovedemo u delo i da će sve da bude u redu - naveo je Strahinja, koji je član Vašaša.

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Ubović

Srpski reprezentativac Nemanja Ubović trenutno nastupa za Vuljagmeni, a nekada je igrao za Ferencvaroš.

- Igrači mađarske reprezentacije su i mladi i iskusni. Veliki broj njih poput Haraija i Nađa predstavljaju vodeće igrače u svojim klubovima. Nikome nije lako da igra protiv njih. Njih je selektirao Žolt Varga. Zna se kakav je njegov sistem. Uvek daju sve od sebe. Igraju do kraja, videlo se to i protiv Italije. Potrebna je maksimalna koncetracija protiv odličnih individualaca. Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe. Igrali smo angažovani, sa ozbiljnim pristupom u grupi. Verujem da ćemo iz meča u meč da budemo sve bolji. Odbrana, smirenost i maksimalna koncentracija su nam aduti - izjavio je Ubović.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vuk Milojević

Vuk Milojević, debitant na EP u timu selektora Uroša Stevanovića, zadovoljan je igrom u dosadašnjem delu kontinentalnog šampionata.

- Dajemo maksimum i pobeđujemo. Sve smo bolji i nadam se da ćemo to pokazati i u nastavku takmičenja. U Mađarskoj ima dosta mladih igrača sa kojima sam se susretao u mlađim kategorijama. Da nisu kvalitet ne bi bili tu. Krasi ih ekipa igra, borbenost, zaslužuj sav respekt. Međutim, spremali smo se za ovaj meč, daćemo sve od sebe. Jeste utakmica u kojoj nema prava na grešku, ali mislim da smo mi na pravom putu - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading