RAT U UKRAJINI ODNEO JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT! Poginuo bivši svetski šampion! Reči supruge KIDAJU dušu!

Autor:

Sport

24.11.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni sportista preminuo na ratištu.

RAT U UKRAJINI ODNEO JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT! Poginuo bivši svetski šampion! Reči supruge KIDAJU dušu!

Foto: Printscreen/Twitter

U ratu nema pošteđenih, samo onih izuzetih koji su otišli daleko od borbi. U Ukrajini su, da se bore na frontu, ostali mnogi proslavljeni sportisti i na žalost, za skoro dve godine, mnogi su izgubili život. 

Poslednja vest na tu temu vezana je za pogibiju Sergeja Lisjuka, višestrukog prvaka sveta i Evrope u kik boksu

Komitet za sport i omladinu je izdalo saopštenje i tako potvrdilo ovaj tragičan slučaj:

- Preminuo je svetski kikboks šampion, Sergej Lisjuk, koji je minom bio ozbiljno povređen dok je na frontu branio nezavisnost Ukrajine. Lisjuk je svoje sportsko znanje prenosio i na mlađe generacije - radio je kao predavač na Odseku za fizičku obuku Državne akademije za kazneno-popravne službe. 

Sergej je branio svoju zemlju u oblasti Donjecka. Njemu je u eksploziji mine stradala noga, koja je bila amputirana, ali život nije mogao da mu se spase.

 

 

Doktori u Dnjepru su se borili za život trofejnog sportiste i branioca otadžbine oko deset dana, ali rane su bile previše ozbiljne. 

Večno sećanje na heroja i saučešće porodici.

Ukrajinski mediji su, sat pre nego što je objavljeno ovo saopštenje iz parlamenta, preneli informaciju da je supruga Lisjuka, Olena Bibik, potvrdila glasine da je njen muž izgubio život.

- Oduvek si s osmehom dočekivao bilo koju teškoću. Smejao si se kada je opasnost bila pred tobom, uvek si bio iskren, pošten i veoma skroman. Bio si mi muž, prijatelj, brat, moj život. Izgleda da Raju takođe treba neko da i tamo čuva, inače nam te ne bi uzeo. Ne želim da verujem da neću videti više taj osmeh. Kao što sam ti obećala, neću plakati. Moliću se i poljubiti našeg sina, kao što si uvek i tražio. Šteta je što Bog nije spasao onog koji je svoju domovinu branio - napisala je Olena Bibik na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading