PRETIO JE DA ĆE UBITI NJU I BEBU: Tašta hrvatskog krvnika otkrila šokantne detalje

Autor:

Sport

26.09.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucao je u kući, totalno smo bespomoćni, niti jedemo niti pijemo, rekla je uplašena majka Klare koju je muž tukao.

PRETIO JE DA ĆE UBITI NJU I BEBU: Tašta hrvatskog krvnika otkrila šokantne detalje

Foto: www.profimedia.rs

Hrvatski rukometaš Denis Buntić hteo je da ubije suprugu Klaru i bebu! Nekadašnji repezentativac "kockastih" uhapšen je u Mostaru zbog toga što je tukao ženu, a nakon što je ona otkrila jezive detalje i poručila da više nije mogla da čuti posle godina torture, sada je o porodičnoj drami progovorila i njena majka Ljubica Jurič. Buntićeva tašta se plašila da bi on čak mogao da ubije njenu ćerku, što je navodno i govorio u pretnjama.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Totalno smo bespomoćni, niti jedemo niti pijemo, a kako ćemo dalje završiti, ja stvarno ne znam. I ranije smo znali da je agresivan, ali nismo znali da je spreman da je ubije. Tukao ju je redovno. Njegova porodica sve je to znala i prikrivala. Bojimo se da izađemo iz kuće. Ako je on bio u stanju pred malom bebom da puca u kući i pretio da će ubiti bebu, kako ne bi bio spreman i sada da dođe? On je sada još gori. Nas štiti javnost, a zakon nas ništa nije zaštitio - rekla je uplašena žena za hrvatske medije, pa nastavila o tome u kakvom joj je stanju ćerka:

Foto: Instagram/printscreen

 

- Svaki joj je dan sada sve teži, sve je više boli telo, puna je modrica i iscrpljena, a i mi s njom zajedno. Više se ni ne prepoznajemo. Ne znam jesam li popila lek ili ne. Bez obzira na to što nam je policija rekla da nas obilaze 24 sata, ja sam vezana za kuću, nisam sigurna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading