JEZIVA ISPOVEST SUPRUGE KOJU JE PRETUKAO HRVATSKI SPORTISTA! Isplivao UZNEMIRUJUĆI snimak! Čuju se povici: "Krvi ću ti se NAPITI, ubiću te"... (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila sve da iznese na videlo.

JEZIVA ISPOVEST SUPRUGE KOJU JE PRETUKAO HRVATSKI SPORTISTA! Isplivao UZNEMIRUJUĆI snimak! Čuju se povici: "Krvi ću ti se NAPITI, ubiću te"... (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Dosta joj je ćutanja! Klara Buntić, supruga proslavljenog rukometaša Denisa Buntića, rešila je da javno objavi kakvo je trpela nasilje, uz već objavljeni audio snimak od 10 minuta svirepog užasa koji se desio u petak.

Budući da je slavni rukometaš još uvek na slobodi i nije dobio kaznu, Klara je rešila da pusti snimak u javnost, kako bi se nešto promenilo, pa čak i da bi sebi i detetu spasla život, jer je praktično ostala bez zaštite u Hrvatskoj.

Objavljeni snimak možete da poslušate na portalu „jutarnji.hr„. Uplakana žena nekoliko puta preklinje Denisa da prestane i moli ga uz reči „nisam to zaslužila“. U jednom trenutku je nasilnik tera iz kuće i viče „Ubiću te, krvi ću ti se napiti“.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Denis Buntić

Namera joj je bila da sve uznemiri svojom pričom, kako bi trgla ljude i probudila njihovu svest da ne trpe torturu, da još jednom ukaže svima na jezivo nasilje koje prolazi bez kazne. Jer, čak ni taj audio zapis sa mobilnog telefona nije uverio sud da bi nasilnika trebalo zadržati u pritvoru.

- Ja nemam izbora. Ako svi ne čuju kako izgleda moj život, mogla bih ostati bez njega - odgovorila je Klara na pitanje novinara portala „Jutarnji.hr“ da li je dobro razmislila i da li je sigurna da želi javno da objavi tih 10 jezivih minuta.

- Udarao me je i ranije, ali u petak je bilo krvoločno. Znala sam da je, ne uspem li pobeći, gotovo. On je mene odlučio da ubije. Svom snagom me je mlatio, rukama, nogama, šakama, nekim predmetom, sevalo mi je u glavi. Sve vreme sam mu govorila da nisam to zaslužila - sa tugom u glasu je pričala Klara.

Foto: Instagram/printscreen

 

Posle 10 minuta užasa, koji je i teško slušati, uspela je da pobegne iz kuće i pozove prijatelja koji nije hteo da joj pomogne, jer je i prijatelj nasilnika.

Potom je pozvala policiju, pa su organi reda odveli Denisa na trežnjenje, a pronašli su mu i arsenal ilegalnog oružja.

Međutim, ništa od navedenog nije bilo dovoljno da se zadrži u pritvoru, već je samo dobio zabranu prilaska. Uprkos tome, Klara s pravom i dalje se boji za svoj i život deteta.

- Kad sam videla da je pušten, noge su mi se odsekle. On opušteno pije kafu koji kilometar od moje roditeljske kuće, a dete i ja se tresemo. Ima zabranu prilaska! Pa šta to tačno znači? Što to znači za mene i moje dete? Potrebni su mi odgovori i zaštita. Jedino se ovako mogu nadati da ću jednom moći mirno živeti sa svojim detetom - rekla je Klara Buntić, posle torture koju je pretrpela od strane svog supruga Denisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading