OGLASILA SE ŽENA POMAHNITALOG HRVATSKOG RUKOMETAŠA: "Imao je ARSENAL ORUŽJA, kad se NAPIJE I DROGIRA postaje DRUGI ČOVEK"

Autor:

Sport

24.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna ispovest žrtve..

OGLASILA SE ŽENA POMAHNITALOG HRVATSKOG RUKOMETAŠA: "Imao je ARSENAL ORUŽJA, kad se NAPIJE I DROGIRA postaje DRUGI ČOVEK"

Foto: Profimedia

Ivan Čupić, Ivano Balić i Denis Buntić

Slavni hrvatski rukometaš Denis Buntić uhapšen je zbog nasilja u porodici, a policija mu je prilikom pretresa stana pronašla čitav arsenal oružja.

Buntić je pretukao svoju suprugu, zbog čega je policija prvenstveno došla na mesto zločina. Međutim, veći šok od porodičnog nasilja bio im je što su pronašli mnogobrojne automatske puške i zolje.

 

 

Buntić je dan kasnije pušten na slobodu, što je šokiralu suprugu Klaru koja je za "Bljesak.info" otkrila potresne detalje ovog slučaja.

- Svi smo u šoku. Da je bilo ko drugi na njegovom mestu, ostao bi u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloletnim detetom pod uticajem droge i alkohola - kaže Klara i dodaje.

- To su četiri zolje, automati, bombe, kalašnjikovi... To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena da dođe do njega, on bi me ubio. On je odlučio da me ubilje. Okrenuo se samo na sekundu i ja sam to iskoristila da pobegnem kroz balkonska vrata. Da nisam pobegla bila bih mrtva na licu mesta - kaže nesrećna žena.

Pet godina traje njena agonija.

- On ima 160 kilograma, a ja 50. Nemoguće je da se čovek odbrani. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovek - zaključuje Klara.

Denis Buntić je rukometom prestao da se bavi 2018. godine, a sa reprezentacijom Hrvatske je osvojio pregršt medalja. U dva navrata je bio vicešampion sveta, na Evropskim prvenstvima je osvojio srebro i bronzu, dok je na Olimpijskim igrama u Londonu (2012), takođe osvojio treće mesto sa "kaubojima".

Što se klupske karijere tiče, Buntić je igrao za Izviđač, Medveščak, Cimos, Ademar, Kjelce i Pik iz Segedina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading