SKANDALČINA TRESE HRVATSKU: Slavni rukometaš tukao ženu, policija ga uhapsila i zaplenila mu "tone" oružja!

Autor:

Sport

23.09.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio iza rešetaka zbog nasilja u porodici.

SKANDALČINA TRESE HRVATSKU: Slavni rukometaš tukao ženu, policija ga uhapsila i zaplenila mu "tone" oružja!

Foto: Profimedia

Ivan Čupić, Ivano Balić i Denis Buntić

Slavni hrvatski rukometaš Denis Buntić uhapšen je zbog nasilja u porodici, a policija mu je prilikom pretresa stana pronašla čitav arsenal oružja.

Osumnjičeni D.B. priveden je zbog kaznenog dela nasilje u porodici i nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih stvari. Pritvor je podnesen zbog opasnosti od uticaja na svedoke i opasnosti da će ponoviti kaznena dela - navodi se u saopštenju Tužilaštva Županije Zapadnohercegovačke.

Buntić je pretukao svoju suprugu, zbog čega je policija prvenstveno došla na mesto zločina. Međutim, veći šok od porodičnog nasilja bio im je što su pronašli mnogobrojne automatske puške i zolje.

Denis Buntić je rukometom prestao da se bavi 2018. godine, a sa reprezentacijom Hrvatske je osvojio pregršt medalja. U dva navrata je bio vicešampion sveta, na Evropskim prvenstvima je osvojio srebro i bronzu, dok je na Olimpijskim igrama u Londonu (2012), takođe osvojio treće mesto sa "kaubojima".

Što se klupske karijere tiče, Buntić je igrao za Izviđač, Medveščak, Cimos, Ademar, Kjelce i Pik iz Segedina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading