TO SE ČEKALO: Oglasio se Boriša i oduševio Srbiju!

Autor:

Sport

23.09.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simanić objavio fotku na Instagramu, a komentarima bacio u trans sve navijače.

TO SE ČEKALO: Oglasio se Boriša i oduševio Srbiju!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski košarkaški reprezentativac Boriša Simanić doživeo je tešku povredu na nedavno završenom Mundobasketu, pošto je zbog udarca na utakmici sa Južnim Sudanom ostao bez bubrega.

Ipak, Boriša je smogao snage da napusti bolnicu u Manili i da se sa srebrnim saigračima vrati u domovinu, gde je uživao i na dočeku ispred Gradske skupštine.

Nekoliko dana kasnije je portal Republika.rs došao do saznanja koju stvar je doktor zabranio Boriši, a sada se i sam Simanić oglasio na društvenim mrežama.

Srpski košarkaš je na svom Instagramu objavio fotku sa treninga nacionalnog tima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borisa Simanic (@bokaco12)

Iako je Borišina objava bez opisa, on je svojim prijateljima odgovarao na komentare, a najviše pažnje je skrenuo onaj u kom je Dinu Radončiću potvrdio da će se vratiti jači nego ikad.

Republika

Foto: Instagram printscreen/bokaco12

Komentari na Borišinu objavu

Podsetimo, Simanića je na utakmici sa Južnim Sudanom laktom u bubreg udario Nuni Omot, posle čega je reprezentativac Srbije prebačen u bolnicu, gde je proveo noć.

Sutradan se zatim kao grom iz vedra neba pojavila vest da je Boriša izgubio bubreg, što je potreslo sve njegove saigrače, kao i celu Srbiju, ali i košarkašku javnost.

Posle nekoliko dana, kada se Simanić dokopao telefona, javio se "orlovima" i tako im dao vetar u leđa pred završne borbe za medalje na Svetskom prvenstvu, a oni su mu na toj podršci zahvalili tako što su i u njegovo ime osvojili srebro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading