SKANDAL U JUVENTUSU: Svađali se Alegri i Vlahović, SRBINU PAO MRAK NA OČI, pa svašta rekao treneru!

Autor:

Sport

23.09.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasuolo zasluženo pobedio sa 4:2.

SKANDAL U JUVENTUSU: Svađali se Alegri i Vlahović, SRBINU PAO MRAK NA OČI, pa svašta rekao treneru!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Fudbaleri Juventusa poraženi su od Sasuola sa 4:2 (2:1) u okviru meča petog kola italijanske Serije A odigranog u Ređo Emiliji.

Apsolutno zasluženo je domaćih došao do velikog trijumfa, dok su gosti iz Torina bili frustrirani. Pojedini igrači "stare dame" imali su košmarno veče, a to se najpre odnosi na golmana Šćešnog, koji je direktni krivac za vođstvo Sasuola, a potom i Gati pošto je postigao jedan od najbizarnijih auto-golova u istoriji Serije A. Preostala dva pogotka za domaćine postigli su Berardi i Pinamonti, a za Juve Kijeza.

Osim iznenađujućeg poraza Juventusa, tema medija na Apeninima, konkretno se radi o kući "DAZN", bila je situacija nakon izmene Dušana Vlahovića, koji je bio itekako opasan po gol Sasuola. Njega je Masimilijano Alegri zamenio u 76. minutu i to mu je očigledno teško palo, pa je po saznanjima medija ušao u žučnu raspravu s trenerom: 

- U 76. minutu meča Sasulo - Juventus, dok su beli-crni gubili sa 2:1, Alegri je rešio da izvrši izmenu u napadu: Vlahovića je pozvao na klupu, a ušao je Mojse Kin. Neočekivna zamena je dovela do burnog rezultata: Srbin nije dobro prihvatio izmenu i odmah je pokazao da je njome nezadovoljan. Napadač je, navodno, rekao previše toga treneru, tražeći objašenjenje zašto je izveden iz igre. Alegri ga je pozvao, rekao šta ima, ali Srbin, kome je očigledno već pao mrak na oči, izgleda da uopšte nije bio ubeđen u ispravnost trenerovog motiva.

Inače, Alegri je zamenio i Filipa Kostića već na poluvremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading