ULTIMATUM ZA VLAHOVIĆA! Trener Juventusa od njega traži da bude BOLJI OD RONALDA

Autor:

Sport

25.08.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alegri želi efikasniju "staru damu".

ULTIMATUM ZA VLAHOVIĆA! Trener Juventusa od njega traži da bude BOLJI OD RONALDA

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović tokom meča protiv Empolija

Veliki izazov je ispred Dušana Vlahovića i Federika Kijeze! Italijanski mediji pišu da je trener Juventusa Masimilijano Alegri dao ultimatum dvojici svojih najboljih napadača da ove sezone moraju da postignu minimum 40 golova.

Kako se navodi, italijanski fudbalski stručnjak nastoji da golgeterski učinak "stare dame" u tekućem ciklusu bude mnogo bolji nego što je to bio u prethodne dve sezone, kada su igrači torinskog giganta zbirno postigli 57, odnosno 56 pogodaka.

Konkretno, Alegri je za reper uzeo učinak Juventusovog tandema Ronaldo - Dibala od pre četiri godine, kada su dvojica napadača dali 42 gola od ukupno 80. 

- Dušan Vlahović je prošao period tokom kojeg je malo igrao, ali čim smo počeli da ga koristimo, postao je važan igrač. Radimo sa njim na brojnim aspektima igre. Po mom mišljenju, Kijeza je špic, jer gubi previše snage kao krilo. Bio je jako dobar igrajući blizu Vlahovića, zajedno napreduju. Njegov cilj mora da bude 14-16 golova ove sezone - rekao je Masimilijano Alegri, trener crno-belih iz Torina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

MORA BOLJE: Alegri

Mediji na Apeninima dodaju da je definitivno stavljena tačka oko prelaska srpskog reprezentativca u redove Čelsija, što je potvrdio i menadžer londonskog kluba Mauricio Poketino. Naime, on je kazao da njemu ne traba profil igrača kakav je Vlahović i da nema nikakve šanse da Srbin pređe na Stamford Bridž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading