EKSKLUZIVNO: Evo GDE je Vladimir Štimac nakon posete Boriši Simaniću! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristi vreme za odmor.

EKSKLUZIVNO: Evo GDE je Vladimir Štimac nakon posete Boriši Simaniću! (VIDEO)

Foto: Starsport

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac je neko ko je uvek davao sve za nacionalni tim.

Njegov patriotizam se nikad nije dovodio u pitanje, a koliko voli svoje kolege košarkaše pokazao je i posetom Boriši Simaniću, a poveo je i svog sina Vukana da upozna heroja.

- Vukan i ja samo danas bili kod Bokija da ga posetimo i poželimo mu svu sreću u oporavku. Boriša je oličenje patriotizma i primer mnogima, pa i meni. Želeo sam da Vukan upozna i vidi heroja koji je ostavio deo sebe na terenu za Srbiju i svoj narod da bi ga učinio ponosnim. Vukan je Borišinim primerom sigurno naučio kako se bori za svoj narod i zemlju! Ja želim da moje dete uči i gaji to od malih nogu, kako kažu "gvožđe se kuje dok je vruće". Opet ponavljam i nadam se da će Savez i država znati to da cene. Borišu ne smemo da zaboravimo nikada - rekao je Štimac.

Nakon posete Bokiju Štimac je odlučio da svrati na Kopaonik i napuni baterije.

Republika.rs vam donosi ekskluzivni snimak.

Vladimir Štimac je u karijeri nastupio za veliki broj klubova Beovuk, Žalgiris, Valmijeru, Crvenu zvezdu Meridianbet u tri navrata, Ventspils, Nimburk, Banvit, Malagu, Bajern Minhen, Estudijantes, Bešiktaš, Efes, Turk Telekom, Fenerbahče, Đingdao, Bašakšehir i Ningbo Roketse.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je tri srebrne medalje, na Mundobasketu 2014., Olimpijskim igrama 2016. i Evropskom prvenstvu 2017.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading