PRAVO LICE DANIJELE DIMITROVSKE: Manekenka pozirala bez trunke šimnke, tek otvorila oči i odmah upalila kameru! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka uživa na planini sa svojim partnerom Jevremom Kosnićem!

PRAVO LICE DANIJELE DIMITROVSKE: Manekenka pozirala bez trunke šimnke, tek otvorila oči i odmah upalila kameru! (FOTO)

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska

Manekenka Danijela Dimitrovska nedavno je postala voditeljka jutarnjeg programa, a ovog vikenda odlučila je da napuni baterije za novu radnu nedelju. Sa svojim partnerom, biznismenom Jevremom Kosnićem, pobegla je iz Beograda, a snimke je podelila na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić

Danijela važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, a njen profil na Instagramu ispunjen je pozitivnim komentarima na račun njenog fizičkog izlgeda, odevanja i generalno sadržaja koji snima. 

Ona je sad sa svog odmora podelila video-snimak na kojem je pokazala kako izgleda bez trunke šminke, tek nakon što je otvorila oči. Danijela je postavila kameru i snimala se u krevetu, kako bi svojim pratiocima pokazala svoje pravo lice. 

Danijela se rastezala u krevetu i spremala za početak novog dana, a onda je usledilo još objava.

Lepa manekenka i voditeljka snimala se i dok doručkuje, u opštenom izdanju, a svojim pratiocima je i otkrila šta najviše voli da jede dok boravi na planini. 

- Gladna godina. A sad malo da vam pravim zazubice: doručak na planini nije doručak ukoliko on ne uključuje uštipke, ajvar i sir - napisala je Dimitrovska na snimku koji je podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska Instagram objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading