SNIMILA SVE: Ovako je HRVAT TUKAO ŽENU, evo šta joj je sve govorio i radio

Autor:

Sport

25.09.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trpim to pet godina, lekarima sam morala da kažem da sam pala niz stepenice, ali OVO JE ISTINA, kaže Klara Buntić.

SNIMILA SVE: Ovako je HRVAT TUKAO ŽENU, evo šta joj je sve govorio i radio

Foto: www.profimedia.rs

Proslavljeni hrvatski rukometaš Denis Buntić je prebio svoju ženu, a razmere čitave situacije dobijaju nove obrise nakon audio snimka koji je objavila žrtva nasilja u medijima.

Prema rečima pretučene supruge Klare u petak su ona, Denis i dete bili na utakmici u Mostaru. Tu je bio i prijatelj sa suprugom, a prema navodima dosta se pilo. Pošto detetu nije bilo dobra ona je nagovarala Denisa da se vrate kući. Tu počinje njen pakao. On je u alkoholisanom stanju seo za volan, a Klara je usled napete atmosfere već znala šta je čeka, pošto je i ranije bila žrtva nasilja.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

- Trpim to pet godina. Dan prije krštenja našeg djeteta, držao je diete u rukama i udarao me. Uzeo je bocu mineralne vode kojom me je hteo lupiti u glavu, ali je kum stao između nas i to sprečio. Udario me je u bubnu opnu. Još pre toga u sobi me ščepao za kosu i lupio. Na parkingu pred kućom sam povraćala i vrtelo mi se u glavi pa su moji insistirali da odem u hitnu. Prijatelji su mi rekli: oprosti, ne možemo protiv njega svedočiti. Njegovi roditelji takođe. Nisam ga ni prijavila, i to ne samo zato što nisam mogla dokazati već i što je uticajan. Htela sam sačuvati brak, verovala sam da će se popraviti, da se neće ponavljati. Ali ponavljalo se. Obećao je da neće piti. Kršio obećanje. Lekarima u Mostaru sam, naravno, rekla da sam pala niz stepenice - rekla je Klara za Jutarnji list.

Ona je dodala da je žrtva koja ne želi više da bude anonimna, pa je te večeri nakon što su se vratili sa utakmice odlučila da snimi sve onoi što je očekuje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nezgodan kad popije: Denis Buntić

- Kad smo došli kući, već mi je vikao: "Kur*etino, sad ćeš videti šta ću ti učiniti od života". Stavila sam dete u krevetić i uključila mobitel. Odlučila sam: ovo mu je zadnji put. Dosta je. Ovaj put ću ostaviti mobilni na glasovnom snimanju. Ako me ne ubije, imaću dokaz. Udarao me i ranije, ali ovo u petak je bilo krvoločno. Znala sam da je, ako ne uspem da pobegnem, gotovo. On je mene odlučio ubiti. Svom snagom me mlatio, rukama, nogama, šakama, nekim predmetom, sevalo mi je u glavi. Celo sam mu vreme govorila da nisam to zaslužila  - otkrila je žrtva nasilja.

Klara je, srećom, uspela potom da izleti napolje i pobegne. Prvo je pozvala prijatelja koji je rekao da neće birati stranu u sukobu, zatim i policiju, koja je došla i odvela ga na trežnjenje. Tom prilikom je pronađen i ilegalan arsenal oružja. Denis je u subotu izveden na sud u Ljubiškom, ali je Klara očajna jer je on na slobodi i što slučaj nije izmešten na više instance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading