IVANA OSVOJILA ZLATO, PA ŠOKIRALA! Srećna što je uopšte došla OVDE!

Autor:

Sport

18.09.2023

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni rezultati najbolje srpske atletičarke.

IVANA OSVOJILA ZLATO, PA ŠOKIRALA! Srećna što je uopšte došla OVDE!

Foto: star sport

Fenomenalna sezona Ivane Vulete upotpunjena je trijumfom na Dijamantskoj ligi, gde je najbolja srpska atletičarka skokom u poslednjoj seriji stigla do petog trofeja na ovom takmičenju.

Šampionka planete je na Završnom mitingu u Judžinu potvrdivši zvanje najbolje u istoriji skoka udalj na Dijamantskoj ligi, što je čini jednom od najsupešnijih atletičarki ikada.

Skokom od 6.85 u Oregonu u poslednjoj seriji Vuleta je još jednom dokazala da je verovatno najbolja kada se nosi sa pritiskom. Stoga i ne čudi Ivanin osmeh na licu, iako je naglasila da je zbog problema sa povredom dobro i što je došla u SAD na takmičenje.

Republika

Foto: Starsport

 

- Osećam se neverovatno. Srećna sam što sam mogla da dođem ovde, pre svega, zbog svog bola i stvari sa kojima se mučim zbog povrede Ahilove tokom cele sezone. Stvarno sam želela da završim sezonu na način na koji sam planirala, pa sam jako srećna zbog mog trofeja. Petog, to je ludo - rekla je Ivana Vuleta.

Podsetimo, ona je prvu Dijamantsku ligu osvojila pre sedam godina, zatim i naredne 2017, da bi od 2021. do sada uspostavila pravu dominaciju sa još tri pehara. Nijedna druga takmičarka u ovoj disciplini nema više od dva trofeja.

Inače, sredinom avgusta srpska rekorderka je osvojila svoju prvu zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu na otvorenom u Budimpešti, pa joj sada fali samo još najsjajnije odličje sa Olimpijskih igara, da bi upotpunila riznicu svih najbitnijih pehara u "kraljici sportova", u njenoj disciplini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading