DEMONSTRACIJA SILE: Ivana Vuleta upisala novu POBEDU!

Autor:

Sport

02.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan rezultat devojke iz Zrenjanina.

DEMONSTRACIJA SILE: Ivana Vuleta upisala novu POBEDU!

Foto: Starsport

Srpska atletičarka Ivana Vuleta ostvarila je pobedu na prestižnom mitingu Dijamantske lige u kineskom Šiamenu, u disciplini skok udalj.

Ivana Vuleta, nedavna osvajačica zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, priredila je svojim navijačima i zemlji razlog za ponos skokom od izvanrednih 6,88 metara.

Ova pobeda predstavlja Ivani Vuleti 18. pobedu na Dijamantskim ligama, a samo je još jedan pokazatelj da se naša atletičarka nalazi u sjajnoj formi.

Ivanin trener, Goran Obradović, istakao je zadovoljstvo pobedom i rezultatom. 

Zadovoljni smo pobedom kao i rezultatom s obzirom da je Ivana danas skakala iz skraćenog zaleta kako bi sačuvala snagu i svežinu za finale - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Ivana Vuleta na Svetskom prvenstvu u Budimpešti

Na drugom mestu takmičenja završila je Marte Koala iz Burkine Faso, sa 6,79 metara, dok je Ese Brume iz Nigerije osvojila treće mesto sa rezultatom od 6,71 metara.

Pored Ivane Vulete, druga srpska predstavnica na takmičenju, Milica Gardašević, zabeležila je sedmo mesto sa preskočenih 6,46 metara, čime je najavila povratak u formu, nakon što na Svetskom prvenstvu nije uspela da izbori plasman u finale.

Finalni deo Dijamantske lige očekuje se 16. septembra u Judžinu, gde će Ivana Vuleta ponovo imati priliku da se takmiči sa najboljim svetskim atletičarkama i stigne do još jednog trofeja u svojim prepunim vitrinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading